29 Mayıs 2012 Salı

Evliliği Kurtarma Formülü e-Kitabı


evliliği kurtarma formülü
Evliliği kurtarma formülü Kocanın Kalbine Gir Kitabı'nda

Evliliği kurtarma formülü olarak sunulan Kocanın Kalbine Gir e-kitabı nedir?

Evlilik danışmanlarına gitmeden, evlilik sorunlarından kurtulmanın  alternatif yollarını anlatan ilişki rehberi bir e kitaptır.
Ayrılmanın boşanmanın ailenize ve size getireceği zararlardan uzaklaşmak, kocanızla yeniden güzel bir ilişkiye başlamak ve evliliğiniz kurtarmak istiyor, fakat nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız,Evliliği kurtarma formülü kitabı tam sizin için...

Eşinizi kendinize bağlamak ve evliliğinizi kurtarmak için en önemli olan şey, eşinizin bilinçaltını ele geçirerek onun psikolojisini etkileyebilmektir.Çok güzel bir kadın olsanız dahi, eşinizin bilinçaltı, yaşamış olduğunuz sorunlardan dolayı sizi çirkin görebilir veya ortalamanın altında sıradan bir dış görünüşe sahip olmanıza karşın eşinizin bilinç altında size karşı yer alan tutkusu sebebiyle sizi dünyanın en güzel kadını olarak görebilir.

“Evliliği kurtarma formülü olarak Kocanın Kalbine Gir Kitabı'nda verilen bilgiler, evlilik danışmanlarının verdiği bilgilerle eş değerde olup, herkesin yararlanabilmesi için maddi olarak onların çok altında okuyucusuna sunulmuş.

İlişki koçları tarafından pahalı seanslarda öğretilen bu bilgileri, evliliği kurtarma formülü, internet kullanıcılarına oldukça uygun bir ücret karşılığı sunmaktadır.Böylece alt gelir düzeyindeki bir bayan bile,dışarıda pahalıya satılan bu bilgilere kolaylıkla sahip olabilmektedir.

Evliliği Kurtarma Formülü Kitabı İndir

Evliliği kurtarma formülünü bulacağınız Kocanın Kalbine Gir kitabı dijital bir e-kitaptır.Yani bilgisayarınıza yada cep telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Bu kitap Türkiye'nin en güvenli ödeme alt yapısına sahip olan odaklıpazar.com üzerinden satışa sunuluyor.Ve Odaklıpazar her zaman tüketiciyi koruyan bir yapıya sahiptir.

Ödemeyi K.kartı,banka havalesi yada PTT ile yapabiliyorsunuz.Ödemeyi yaparken verdiğiniz e-mail adresinize bir link gönderiliyor ve bu linke tıklayarak saniyeler içinde kitabı bilgisayarınıza,tabletinize yada cep telefonunuza indirerek hemen okumaya  ve uygulamaya başlıyorsunuz.

Evliliği kurtarma formülü için Kocanın Kalbine Gir Kitabını resmi sitesinden buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

1 yorum:

  1. evliliği kurtarma formülü kitabı kitapcılarda yok herhalde

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerli sizde bir yorum yapın